SAMENWERKING SCHWÖRER HAUS

Schwörerhaus uit Duitsland is een bedrijf dat hoogwaardige houtskelet bouw woningen prefabriceert. Het is prefab maar de woningen worden voor iedere opdrachtgever op maat ontworpen. Kwaliteit van bouwen qua isolatiewaarde, ventilatie, luchtdichtheid en binnenklimaat zijn van hoge kwaliteit en liggen vast.

Bouwen in hout is de toekomst! Hout is een hernieuwbare bron dat tijdens zijn ontstaan ook nog eens CO2 opneemt. Verder zorgt hout voor een ademend en heel gezond binnenklimaat. In alle landen om ons heen wordt sinds jaar en dag in hout gebouwd, in Nederland kunnen we daar nog een grote inhaalslag maken!Indien u interesse heeft dan zijn wij in Nederland de contactpersoon voor Schwörerhaus. Op maat maken wij voor u een ontwerp dat vervolgens door Schwörer wordt gecalculeerd (qua kosten) en uitgewerkt. Vergunningen, welstand en aanvullende constructieberekeningen zullen door ons worden geregeld.

De woningen kunnen sleutelklaar (incl. badkamers, keuken, vloerafwerking, geschilderd etc.) worden opgeleverd maar een casco variant is ook mogelijk.

Voor meer informatie kunt u ook kijken oude website: http://www.schwoererhaus.de

Onderstaand een aantal voorbeelden.

galerij