Samenwerking / Zusammenarbeit


Schwörerhaus uit Duitsland is een bedrijf dat hoogwaardige houtskelet bouw woningen prefabriceert. Het is prefab maar de woningen worden voor iedere opdrachtgever op maat ontworpen. Kwaliteit van bouwen qua isolatiewaarde, ventilatie, luchtdichtheid en binnenklimaat zijn van hoge kwaliteit en liggen vast. Bouwen in hout is de toekomst! Hout is een materiaal dat steeds opnieuw kan groeien en dat tijdens zijn ontstaan CO2 opneemt. Verder zorgt hout voor een ademend en heel gezond binnenklimaat. In alle landen om ons heen wordt sinds jaar en dag in hout gebouwd, in Nederland kunnen we daar nog een

 

grote inhaalslag maken!

Indien u interesse hebt dan zijn wij in Nederland de contactpersoon voor Schwörerhaus. Op maat maken wij voor u een ontwerp dat vervolgens door Schwörer wordt gecalculeerd (qua kosten) en uitgewerkt. Vergunningen, welstand en aanvullende constructieberekeningen zullen door ons worden geregeld.

De woningen kunnen sleutelklaar (incl. badkamers, keuken, vloerafwerking, geschilderd etc.) worden opgeleverd maar een casco variant is ook mogelijk.

 

galerij